Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Отворено: понеделник до петок од 12:00 до 20:00 часот
улица Максим Горки 25/4 1000 Скопје, Македонија
0 items - 0 ден 0

BREWERS OF EUROPE: КАКО ДА СЕ ПРЕЖИВЕЕ КОРОНА БЛОКАДАТА?

Веќе два месеца угостителството во цела Европа целосно е блокирано. Тековно почнаа да се отвараат угостителските објекти во Германија Чешка, а од оваа недела и во нашата земја, во Британија во почетокот на јуни. По тој повод се огласи и Асоцијацијата на Европски пивари  BOE (Brewers of Europe) со писмо до Европската комисија.