Skip to content Skip to footer
Отворено: понеделник до петок од 10:00 до 18:00 часот
улица Максим Горки 25/4 1000 Скопје, Македонија
0 items - 0 ден 0
А

АДРЕСА

ул. Максим Горки 25/4 Скопје, Македонија
Т

ТЕЛЕФОН

И

ИНФО

ЕМБС: 7452462ЕДБ: 4038020516463НЛБ Банка: 210-074524620118

Имате прашање? Со задоволство ќе ви помогнеме - испратете ни порака