Skip to content Skip to footer
Отворено: понеделник до петок од 10:00 до 18:00 часот
улица Максим Горки 25/4 1000 Скопје, Македонија
0 items - 0 ден 0

.мк Сакам Пиво

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ПИВСКИОТ САЛОН И НАШАТА ВЕБ ПРОДАВНИЦА

ВИЕ ИМАТЕ ВКУС, НИЕ ИМАМЕ ПИВО.
САКАМ ПИВО.МК ВАШИОТ ПАРТНЕР ВО СВЕТОТ НА ДОБРОТО, ЧИСТО И КВАЛИТЕТНО ПИВО

ПИВОТЕКАТА ПОВТОРНО ВО ПОГОН

Специјализираната продавница за пиво по подолга пауза повторно е во погон. Со нова енергија и нов ентузијазам продолжуваме да ја развиваме нашата приказна и нашата цел. Да презентираме пред Македонската јавност врвни пива од занаетчиските пивари низ Европа, и секогаш на прво место ќе бидат присутни и нашите Македонски пива. Ве очекуваме со истата енергија и ентузијазам да не посетите. Како сервис функционира и нашата он лајн продавница.

  • Специјални пива
  • Македонски пива
  • Книги, маици, чаши…

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ youtube КАНАЛ

Посетете го нашиот официјален Youtube канал каде што ќе се запознаете со настаните кои беа во наша организација.

НАСТАНИ ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА САКАМ ПИВО.МК

РЕЦЕНЗИИ

„ПИВО, ТОА Е ПРОКЛЕТО НАЈДОБРИОТ ПИЈАЛОК НА СВЕТОТ“ ЏЕК НИКОЛСОН