Skip to content Skip to footer

GULDEN DRAAK CUVEE PRESTIGE MADEIRA

1.900 ден

На залиха

Категорија Product ID: 10872

Опис

ALC. 10.5% BY VOL.

ЕКЛУЗИВИТЕТ ОД СЕМЕЈСТВОТО GULDEN DRAAK 

Од серијалот Cuvée Prestige одлежани во буриња од Бурбон, го добиваме и  Gulden Draak Classic кој што одлежува во Madeira barrels речиси 30 недели. Овие Португалски буриња во дестилеријата се користени само три пати. По одлежувањето на пивото останува аромата на бурето во пивото, збогатена со ароми на карамела, тофи, јаткасти плодови, овошје.

 

 

Овој сајт е наменет за лица над 18 години