Skip to content Skip to footer

BRASSERIE LEFEBVRE “Barbãr Rouge”

250 ден

На залиха

Категорија Ознаки: , Product ID: 11201

Опис

ПРОИЗВОДИТЕЛ: BRASSERIE LEFEBVRE
ЗЕМЈА НА ПОТЕКЛО БЕЛГИЈА
ПРОЦЕНТ НА АЛКОХОЛ 8 %
СТИЛ НА ПИВО ОВОШНО ПИВО
ВОЛУМЕН 300 МЛ
ОПИС: Barbãr Rouge има фина светло виолетова пена во која преовладува мирисот на цреши. Моќната арома има ноти на мед, билки, растенија и слад. Во устата, Barbãr Rouge првично се чувствува кисело и овошно. Како и кај Barbãr Blonde и Barbãr Bok, тогаш забележувате слатка површина и дарежливо тело без никаква горчина. Ова е благодарение на меката пченица и медот во рецептот. Повторно преовладува вкусот на цреша. Послевкусот е свеж, курсен и без горчлив вкус.