Skip to content Skip to footer

BEVOG KRAMAH INDIA PALE ALE

180 ден

INDIA PALE ALE / 6,5% ALC. / 0,33L

In stock

Опис

Kramah е моќно пиво или витаминска бомба со експлозија на вусови. Луда доза на исклучително ароматични хмељови, кои што на пивото му даваат ароми на манго, тропско овошје, цитрус.