Skip to content Skip to footer

BEVOG DEETZ Golden ale

160 ден

In stock

Categories: , , Product ID: 9200

Опис

Полно свежо пиво со ароми на грозје, лимон, овошни ароми, лесни ноти на леб. Лесно за пиење и не е здодевно. Совршено за било кое време во годината и било кој ден од денот. Но најдобро е во сончевите топли денови за да се разбере зошто е направено и е Golden Ale.