Skip to content Skip to footer

ЗИМСКИ ПИВСКИ САЛОН ’22 ЗИМСКИ ПИВСКИ РАДОСТИ

Е па другари еве не повторно со Пивскиот салон. Да ја завршиме годината достојно и како што треба со дегустација на македонски занаетчиски пива и нешто плус. Пивскиот салон е организиран со големо срце, ентузијазам и љубов и поддршка не само од учесниците, туку и малиот број посетители кои се вистински и искрени љубители на доброто, чисто и здраво пиво. и зошто да не биде и во декември. Ете не се откажуваме од нашата мисија која што ја започнавме уште во 2017 г и на ваше и наше задоволство Пивскиот салон го враќаме повторно на сцената на 24.12.2022 Макка бар од 12 д0 20 часот.

Картите по цена од 300 денари се достапни во претпродажба во Сакам Пиво, Макка бар и преку веб-страницата .

За првите 150 обезбедена брендирана гратис чаша.

УЧЕСНИЦИ

  1. Зелен Цар Кавадарци, производство Кодинг Горска
  2. Пиволабс Скопје
  3. Занаетчиска пивара Бакревски Битола
  4. Old Town Brewery Скопје
  5. Пивара Стар Конак – Штип
  6. СК 091 – Скопје

дегустација на пиво од домашни производители

7. Sande’s Brewery Скопје
8. Belleza Brewing -Скопје
9. The drop Brewery Скопје
10. Kurajbeer Скопје
11. Марски Мац – Скопје
12. Дени Омерагиќ Скопје

поддржувачи

13. Сакам Пиво.мк – Birra Baladin Italy, Pivdzan Kosovo
14. ART KAFE KASHMIR – Craft Pivara Tron Serbia
15. Hotch Potch Croatia
16. v’k fine craft rakia Demir Kapija
17. Destilerija Pletvarski Kavadarci
18. TUF.MK производи од тартуфи
19. зреено месо.мк
20. Sasha Truffles производи од тартуфи
21. Гаврливски – месни продукти
22. Слоу Фуд Водно
23. Бакалница. нет

влез 300 ден