Skip to content Skip to footer

BRASSERIE LEFEBVRE “Barbãr Blonde”

250 ден

На залиха

Категории , Product ID: 11198

Опис

Barbãr Blonde
ПРОИЗВОДИТЕЛ: BRASSERIE LEFEBVRE
ЗЕМЈА НА ПОТЕКЛО БЕЛГИЈА
ПРОЦЕНТ НА АЛКОХОЛ: 8%
ВОЛУМЕН 330 мл
СТИЛ НА ПИВО СПЕЦИЈАЛНО ПИВО СО МЕД
ОПИС: BARBAR BLONDE СЕ ПРОИЗВЕДУВА СО МЕШАВИНА ОД ЈАЧМЕНОВ СЛАД И ПЧЕНИЦА, СО ШТО ДОБИВА ТИПИЧНА ЕЛЕГАНТНА СТРУКТУРА, НЕЖНОСТ А ПРЕКУ КРЕМАСТАТА ПЕНА ГО ЧУВСТВУВАТЕ И ВКУСОТ НА МЕДОТ. И ПОКРАЈ ВИСОКИОТ ПРОЦЕНТ НА АЛКОХОЛ СОВРШЕНО ЈА ГАСИ ЖЕДТА. МЕДОТ Е 100 БЕЛГИСКИ ПРОДУКТ ЗА ШТО СЕ ПОТРЕБНИ 10 ТОНИ МЕД ОД КОИ 30 % СЕ ДОДАВА ВО ПИВОТО БАРБАР.