Skip to content Skip to footer

BAK STOUT

150 ден

STOUT / 5.2 % / 330ml / MACEDONIA

На залиха

Категорија Product ID: 10040

Опис

Производител: Занаетчиска пивара БАКРЕВСКИ – Битола
Стил на пиво: Стаут
Процент на алкохол: 5,2 %
Волумен 330 ml
Земја потекло: Македонија

Дополнителни информации

Тежина 48 kg