Skip to content Skip to footer

PIVOLABS FOKS PALE ALE

150 ден

PALE ALE / 330 ml / 6% alc / MACEDONIA

На залиха

Опис

Фокс е светло нефилтрирано пиво од новата микропивара Пиволабс Скопје, Македонија. Првото пиво од нивниот производствен погон е Пале Але пивски стил и содржи 6% алкохол.

Произведува и полни: Пиволабс Доо Скопје
ВЕБ САЈТ