Skip to content Skip to footer

1001 Beers: You Must Try Before You Die

1.600 ден

КНИГА / 960 стр / 2018 г

Сеопфатен и целосно ажуриран водич за најдобрите пива во светот

Нема на залиха

Категорија Product ID: 8137

Опис

1001 Beers: You Must Try Before You Die Paperback – 4 Oct. 2018

Сеопфатен и неопходен водич за најдобрите пива во светот, од светските класици, како што се најдобрите традиционални чешки пилснери, најдобрите освежителни пченични пива од Баварија, англиските темни пива, Белгиските специјални пива, пивските стилови од Америка. Опишани се во еден инфирмативен и доста забавен стил од врвни експерти , содржи и крати белешки за секој стил со што ќе ви го олесни изборот доколку некое пиво не сте го пробале.

960 страници
Англиски јазик
Издавач Cassell
Година на издавање: 2018
Димензии 16.2 x 5.6 x 21 cm