ПИВСКИТЕ ФЕСТИВАЛИ ВО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЈА

Порталот Сакампиво.мк ги повикува читателите на максимална одговорност во почитувањето на држењето на дистанца,, редовно да се грижат за хигиената на чашите, и да се однесуваат одговорно и согласно препораките на здравствените работници.

Прочитај