Skip to content Skip to footer

ШТИП:Театарска комедија – Не ми го чепкај пивото

Театарска претстава
“НЕ МИ ГО ЧЕПКАЈ ПИВОТО“
жанр : Комедија
Четврток, 15 јули 2021г почеток 20: 30 ч
Со секој купен билет добивате гратис пиво со можност никој да не ви го чепка!
Влезница : 100 ден
тел за резервации: 070 933 002
PG 18+
Театарската комедија ’НЕ МИ ГО ЧЕПКАЈ ПИВОТО!’ е напишана според драмскиот текст на Армус Бериша Бели
Оваа театарска комедија е можност за љубителите на уметноста и театарот (низ многу смеа и позитивни вибрации) да ја согледаат сликата за луѓето во “градот”. Сликата на изгубениот во илузијата за љубовта за себе.
“Со многу пиво, смеење, еротика и непристојни игри сакаме да ја наведеме публиката низ позитивно и лесно гледиште да ја согледа палавата игра на човекот во “градот” и низ цела претстава слатко да се насмее”
Претставата зборува за комичните ситуации низ животот како што се моментите на “извлекување” кога си фатен на дело, моментите на инстант снаоѓање и глума.
Тимот што ја направи претставата да биде целосна:
Режисер- Ѓорѓи Ризески
Актери:
Јулија – Надица Петрова
Срџан- Давид Илиќ
Слободан – Бобан Алексоски
Кореограф- Ирена Лозинска
Сценограф- Мартин Манев
Дизајн плакат- Александра Таушанов и Владимир Димковиќ
Камера и монтажа на видео- Доан Доѓан
Фотографија- Тамара Малкоска
Асистент режија- Тамара Стојаноска
Благодарност до Марко Илиќ, Мартин Манев, Драган Димковиќ, Воислав Пехчевски
Благодарност на генералниот спонзор КОЖУВЧАНКА
Продукција- ТЕАТАР – ЗЛАТЕН ЕЛЕЦ СКОПЈЕ