Skip to content Skip to footer

OLD TOWN BREWERY “PILSNER” 500 мл

150 ден

PILSNER / 330 ml / 4.8 % / MACEDONIA

Нема на залиха

Опис

Темов Пилснер е пиво кое што доаѓа од срцето на Скопје од старата Скопска чаршија. Old Town Brewery е најстарата занаетчиска семејна пивара во Македонија и пионери на сцената која што во 2009 година започна со свој бар за да подоцна почнат и со сопствено производство. Единствено македонско пиво направено од светски традиционални рецепти за пиво кое не содржи конзерванси, вештачки бои и ароми.100% природни освежителни и лесни за пиење.

Волумен: 330мл
Процент на алкохол: 4,8%
Боја Златно жолта