Skip to content Skip to footer

BEVOG TAK PALE ALE

180 ден

PALE ALE / 5,5% ALC. / 0,33L

Нема на залиха

Опис

TAK e најдоброто и најпосакувано пиво од редовната серија на Бевог. Pale Ale, кое што основата ја има од Англиските стилови, но произведено според нивна филозофија и рецептура. Вкусно, ароматично и избалансирано пиво.