Skip to content Skip to footer

SILLY SYMPHONY GIFT PACK

1.299 ден

Идеален подарок за ваше задоволство или за забава

Out of stock

Опис

Пивски сет од пиварата Сили, Белгија. Уникатно искуство во секое шише. Во секое пиво ќе откриете хармонија на вкусови, идеален пивски сет за вас, вашите пријатели, за забава или за лично задоволство.