Skip to content Skip to footer

PERONI GRAN RISERVA DOPPIO MALTO

120 ден

BOCK / 500 ml/ 6.6 % / ITALY

Пиво со уникатен вкус карактеристичен за италијанската традиција. Добитник на светски медали во повеќе категории

Нема на залиха

Категории , , Product ID: 2981

Опис

100% Италијански слад во комбинација со специјални карамелизирани сладови и ароматични хмељови, долг период на одлежување, на ниска температура. Пиво со уникатен вкус карактеристичен за италјанската традиција. Добитник на светски медали во повеќе категории

Профил
Процент на алкохол: 6.6% vol.
Стил на пиво: Италјански Bock
Боја: Интензивна златно жолта боја, со италјански
Вкус: Интензивен и избалансиран вкус со ароми на житарки и печен слад, изобилство на зачини,
се служи изладено на температура од 6-8 ° C и во специјални чаши