Skip to content Skip to footer

PAUWEL KWAK 750

590 ден

Нема на залиха

Категории , Product ID: 10128

Опис

ABV: 8,4%
Филитрирано и пастеризирано пиво со горна ферментација
Производител: Bostels Brewery
Земја на потекло: Белгија
Волумен 750 мл
Температура на служење: 6 – 7 °C