Skip to content Skip to footer

НАШЕ МАКЕДОНСКО

49 ден

„автентичен Вкус што го зголемува уживањето“

Out of stock

Опис

Наше Македонско е светло пиво, автентично подготвено според оригинален рецепт. Специфично балансирано со пријатна горчина и вкус што го зголемува уживањето. Се подготвува во најсовремени услови во Македонска пивара, под компанија со традиција од 1995 година, Кожувчанка од Кавадарци. Производствениот погон е лоциран во село Мрежичко Кавадарци.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Волумен: 500 мл
Процент на алкохол: 4,5%
Произведува и полни: Кожувчанка, Кавадарци

 

Прегледи

Сеуште нема прегледи.

Бидете први да испратите рејтинг “НАШЕ МАКЕДОНСКО”