Skip to content Skip to footer

Друштвена игра Пивопол

399 ден

Нема на залиха

Категорија Product ID: 9436

Опис

Друштвена игра Пивопол на која матно ќе се сеќавете. Игра за храбри, издржливи и упорни. За лица постари од 18 години. По користење на играта се препорачува да не се управува со ниедно моторно возило.

Со самото купување на играта вие се согласувате со правилата за користење на истата, така да издавачот не прифаќа никаква одговорност за евентуалните компликации кои можат да настанат при користење на играта.