Skip to content Skip to footer

CROWN PALE ALE

90 ден

PALE ALE / 4.5 % ALC / 500 ml /MACEDONIA

 

In stock

Опис

CRAFT HOUSE е најновата Македонска пивара лоцирана во Велес. Активно работи од 2016 година а првата количина пиво ја исфрли во 2019 година. Пале Але е класичен стил на пиво и прво од овој тип на Македонскиот пазар.

Волумен: 500мл
Алкохол: 4,5

Прегледи

Сеуште нема прегледи.

Бидете први да испратите рејтинг “CROWN PALE ALE”