Skip to content Skip to footer

BEVOG HAWKSBILL SEA TURTLE HAZY PALE ALE

310 ден

HAZY PALE ALE / 5% ALC. / 0.5L

In stock

Опис

Ново, освежително и модерно Пале Але пиво, вистинско освежување за топлите денови. Сладот за овој стил на пиво е збогатен и дополнет со овес за полн вкус во устата, и овошната арома од хмељот која што нуди тропски овошја,

Производител: Bevog Brauhaus
Земја на потекло: Австрија
Стил на пиво: American Pale Ale
алкохол: 5%

Bevog Extinction is Forever: Hawksbill Sea Turtle