Skip to content Skip to footer

Bevog Dreams Barrel Aged Icebock 330ml

1.000 ден

Нема на залиха

Категории , Product ID: 9717

Опис

Нешто посебно и специјално од пиварата Бевог е новото одлежано пиво во буриња кое што е бленд со пивото hagger и замрзнато на -24

Производител Bevog Brauhaus
Земја на потекло: Европа/ Австрија
Амбалажа: 330 мл
Алкохол 18,5%
Стил: Barrel Aged Icebock Barley Wine