Skip to content Skip to footer

ПИВСКИ САЛОН НА ОТВОРЕНО НИЗ ФОТОГРАФИИ

Пивскиот салон на отворено е настан во организација на порталот Сакам Пиво.мк за промоција на пивото и ширење на пивската култураи и за прв пат со поддршка од општина Кисела Вода и Културен Дом Кисела вода се случи во Паркот Македонија на 26.06.2021 г од 15 до 01 часот. Без спонзори и со голем ентузијазам и желба да се продолжи традицијата. Фокусот на 5тото издание беше на домашните производители на пиво, но и оние веќе новите регистрирани пивари, добра причина да видиме до каде сме стигнале.

Ви пренесуваме дел од атмосферата:

Градоначалникот на Општина Кисела Вода Филип Темелковски со организаторот на Пивскиот салон

 

фото: Александар Мижимаков