Skip to content Skip to footer
Отворено: понеделник до петок од 12:00 до 20:00 часот
улица Максим Горки 25/4 1000 Скопје, Македонија
0 items - 0 ден 0

Креативен начин како да ги искористите празните шишиња од пиво

Доколку сте љубители на необични детали за во вашиот дом и барате нешто понакво, тогаш ви претставуваме еден навистина интересен лустер кој може да се направи од празни шишиња пиво.