Skip to content Skip to footer
Отворено: понеделник до петок од 12:00 до 20:00 часот
улица Максим Горки 25/4 1000 Скопје, Македонија
0 items - 0 ден 0

КАДЕ НА ПИВО: КАША БАР, СКОПЈЕ

Приказната вели дека секој е добредојден и секогаш добро пречекан. Убавата енергија не само што се раскажува, шири и дели, туку и осеќа.

 

Каша Бар е едно од таквите места кое што ја шири позитивната енергија, урбано регенерирање и запознавање на вкусови кои само Чичко ти знае како да ги подготви.

Лоцирано е во населбата Карпош 3 во Лептокарија, мало место за пивската банда кор нуди голем избор на пива, од тоа што има на нашиот пазар, селектирани со соодветна кујна како што прилега на едно пивско место и добро дружење.

Каша Бар не е само маалско место, може да биде и мн повеќе.

контакт:

КАША БАР