Skip to content Skip to footer

ДЕЛЧЕВО ПИВО ФЕСТ 2021

Минхен, Даблин, Амстердам , Копенхаген…, Прилеп, Скопје и конечно Валиум Делчево

Валиум Кафе од Делчево организира ПИВО ФЕСТ 2021 оваа сабота на 14 август

во соработка со Младински Црвен Крст ќе бидат поставени пунктови за донации за погодените од пожарите во општина Делчево.

 

ВАЛИУМ КАФЕ