Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Отворено: понеделник до петок од 12:00 до 20:00 часот
улица Максим Горки 25/4 1000 Скопје, Македонија
0 items - 0 ден 0

РЕЦЕПТИ: СПАРУВАЊЕ ПИВО СО ХРАНА-ENGHIEN BLONDE СО МЕКО ВАРЕНИ ЈАЈЦА, СЛАНИНА И КАРФИОЛ

Овој рецепт е креиран од “The Foodpairing® Company” според профилот на вкус на пивото Enghien Blonde. Aромата н апивото е малку слатка, овошна и зачинета со цветни ноти, и незабележителни вкусови од житарките. Горчината е забележителна и при голтката, со што се забележуваат аромите на грејфрут и хмељот. Средно тело  и стабилна густа пена. Се…