Сакам Пиво

„ПИВОТЕКАТА“ РАБОТЕШЕ ОД СЕПТЕМВРИ 2005 ДО 31.12 2014 ГОДИНА.

ПРОДАВНИЦАТА МОМЕНТАЛНО Е ВО МИРУВАЊЕ ДО НЕКОИ ПОДОБРИ ВРЕМИЊА.